Consultație Gratuită

În ce constă testarea pentru Epilarea cu Laser

- Ce înseamnă "Consultație Gratuită"?

- Când spunem "Consultație Gratuită" ne referim la o testare pe o parte (1-4 cm) din zona dumneavoastră de interes pentru epilare progresiv definitivă.   

Pentru a putea face această testare trebuie să treacă 3 săptămâni de la ultima smulgere a părului, dacă părul a fost smuls, să nu ne expunem la soare/solar cu 5 - 7 zile înainte de epilarea progresiv definitivă și 5 - 7 după ședința de epilare cu laser. 

La "Consultația Gratuită" vă veți prezenta cu părul crescut pentru a vedea textura, grosimea și culoarea lui.   

De exemplu dacă doriți "Picioare total" se va face o testare pe o zonă de aproximativ 4 cm pe gambă și aproximativ 4 cm pe coapsă.   

Părul trebuie să înceapă să cadă la 10 -14 zile de la testare. Dacă după această perioadă observați că părul a picat pe zona testată înseamnă că puteți începe tratamentul de epilare cu laser.   

Dacă însă nu a picat niciun fir de păr, înseamnă că vorbim de un păr foarte deschis la culoare și în viitor nu vor fi rezultate în urma tratamentului de epilare cu laser.

EPILAREA LASER ÎȚI OCUPĂ MAI PUȚIN TIMP

Avantajele epilării cu Laser

EPILAREA LASER ÎȚI OCUPĂ MAI PUȚIN TIMP
Deși la prima vedere lama de ras ar părea mult mai confortabilă și rapidă, frecvența cu care trebuie repetată procedura de epilare crește exponențial timpul dedicat acestei activități. În cazul în care optezi pentru epilarea cu laser, 8 ședințe de tratament sunt de ajuns pentru a reduce pilozitatea cu 70% pana la 90%.

Parteneri