Despre Epilarea cu Laser DEPILIGHT PRO

Despre Epilarea cu Laser Diode DEPILIGHT PRO

Epilare Laser Militari Residence îți oferă servicii de epilare progresiv definitivă cu laser, având la bază cea mai nouă tehnologie în domeniu, centru specializat ce asigură intervenții cu diode laser de ultimă generație – DEPILIGHT PRO.

DEPILIGHT PRO -“Diode System” este laserul care poate elimina permanent părul nedorit în orice parte a corpului, prin sesiuni rapide și accesibile. O tehnologie de ultimă generație care este eficientă, fiabilă și rapidă, datorită vitezei sale de acțiune.

DEPILIGHT PRO scurtează sesiunile de epilare semnificativ comparativ cu tratamentele “clasice” cu lumină pulsată și este eficient pentru toate fototipurile pielii (inclusiv pielea bronzata).

Sesiunile sunt rapide și datorită tehnologiei aplicatoului inovator (10 × 14 mm) ‚ dotat cu răcire integrată ”Cooling System”, astfel tratamentele vor fi o experiență plăcută și confortabilă.

Lungimea de undă 808nm este eficientă în epilarea progresiv definitivă și selectivă, astfel că nu afectează pielea, rezultatul fiind un tratament sigur, fără efecte adverse.

Adâncimea de pătrundere a undelor acestui tip de laser este 2-5mm, adică exact adâncimea la care se află majoritatea rădăcinilor de păr.

DEPILIGHT PRO nu are efecte cancerigene, nu afectează organele interne și este foarte blând cu pielea. Ba mai mult, stimulează productia de colagen astfel că în urma epilării rezultă o piele fină și catifelată.

Rezultatele dorite se ating în general după 6-10 sedinte (în funcție de zona tratată, fototipul pielii, culoarea parului, etc), fiecare ședintă făcându-se la un interval de 4-8 săptămâni.

Avantajele epilării cu Laser Diode: eficiență pe piele bronzată, siguranță pe orice tip de piele, confort, prețuri avantajoase. În cazul foliculitei, medicii dermatologi recomandă epilarea cu LASER pentru vindecarea leziunilor existente precum și pentru prevenirea apariției de leziuni noi.