Termeni și Condiții

Epilare cu Laser

Termeni și condiții

Site-ul www.epilareculaser.ro este proprietatea CAIODI SPECIALIST BEAUTY SRL. Acest document stabilește termenii si condițiile în care puteti utiliza site-ul www.epilareculaser.ro denumit în continuare ca „site”.

Accesul si utilizarea www.epilareculaser.ro se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii și condițiile stabilite mai jos. Utilizarea site-ului presupune implicit acceptarea acestor termeni și condiții, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. 

Prin termenul „utilizator” al acestui site se întelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa acest site. 

www.epilareculaser.ro poate adăuga, elimina părți, repoziționa, reconfigura sau modifica acest site în orice moment. Materialele din acest site sunt puse la dispoziție fără nici un fel de garanții sau obligații. 

www.epilareculaser.ro nu raspunde de utilizarea datelor și infomațiilor sau de rezultatul utilizarii acestora, de corectitudinea, acuratețea sau siguranța lor. De asemenea nu răspundem și nu oferim nici un fel de garanții cu privire la funcționarea neîntreruptă și fără inconveniențe a funcțiilor conținute de acest sistem sau ca serverul care găzduiește acest site nu conține viruși sau alte componente vătămatoare. Vă asumați riscul și eventualele costuri de depanare. 

Sub nici o forma www.epilareculaser.ro nu va fi responsabil de nici o problemă sau posibilă pagubă survenită din utilizarea incorectă sau incapacitatea de utilizare a acestui site. 

DREPTURI DE AUTOR, MARCA ȘI PROPRIETATE INTELECTUALĂ 

CAIODI SPECIALIST BEAUTY SRL oferă acces liber la www.epilareculaser.ro și vă autorizează să vizualizați și să transmiteți informații de pe website doar în scopuri personale, necomerciale. 

Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile și orice alte materiale prezente pe website-ul www.epilareculaser.ro sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea CAIODI SPECIALIST BEAUTY SRL

Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial sau integra sau motificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită prin acord scris sau electronic. Nesupunerea implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni. 

Orice eventual litigiu în legătură cu acest site este de competența instanțelor de drept comun din România. 

Aici regăsești politica de confidențialitate. 

Aici regăsești politica de cookie-uri.

Articole

Epilare Definitivă

Mituri și Adevăruri

În prezent există numeroase dezbateri cu privire la riscurile epilării progresiv definitive, tratamentul inovator prin care foliculii sunt eliminați cu ajutorul luminii...

Epilare Definitivă

Întrebări și Răspunsuri

Întrebare: Este într-adevăr eficient și permanent?
Răspuns: Tratamentul este cu adevărat eficient și rezultatul durează ani buni dacă este dus până la capăt,fără întreruperi...

Epilare Definitivă

Top 3 Avantaje ale epilării cu laser

Motivele pentru care din ce în ce mai multe persoane apelează la epilarea progresivdefinitivă pentru a scăpa de părul nedorit de pe față și corp sunt numeroase...

Epilare Definitivă

Cum acționează laserul?

Epilarea laser a fost efectuată experimental cu aproximativ 20 ani înainte de a deveni publică în anii 1970. Aparatele cu Lumina Intens Pulsată (IPL) din punct de vedere tehnic NU sunt LASERE!

Locație

Locația Epilare cu Laser