Tratamente Faciale
Radiofrecvență facială

Radiofrecvență facială

Prețuri

Radio Frecventa Faciala

Față

250 Lei

Durată tratament 45 min

MobiriseRadiofrecventa Faciala, gat si decolteu

Față + Gât + Decolteu

350 Lei

Durată tratament 1 oră


Demachere
Tonifiere
Diagnosticare
Peeling
Radiofrecvență + fiolă în funcție de tipul de ten
Masaj
Mască
SPF

Pielea imbatranita, ridata, lipsita de fermitate si stralucire este o consecinta ireversibila a trecerii timpului si este un proces care face parte din evolutia naturala a organismului, precum si o consecinta a unor factori externi. In ajutorul nostru pentru a combate aceste probleme vine radiofrecventa faciala, terapie cu efecte sigure pe termen lung in diminuarea ridurilor si a liniilor de expresie, a cicatricilor rezultate in urma acneei, in reducerea barbiei duble, dar si in estomparea cearcanelor si a pungilor de sub ochi.

Radiofrecventa este un tratament revolutionar in materie de frumusete, fiind prima terapie non-invaziva care confera elasticitate si fermitate pielii si care ajuta la regenerarea depozitelor de colagen si elastina, dar si la producerea de noi fibre. 

Ce este radiofrecventa?

Cui i se recomanda radiofrecventa faciala?

Radiofrecventa este o metoda non-invaziva si nedureroasa care combate lipsa de elasticitate si de fermitate a pielii, intinerind-o, prin producerea de noi fibre de colagen si elastina.
Este un tratament eficient in atenuarea ridurilor pin efectul de lifting si de netezire, fiind o alternativa eficienta la operatiile estetice costisitoare si dureroase de lifting facial.
Radiofrecventa poate fi folosita si in tratamentele corporale, cu efecte spectaculoase in conturarea si remodelarea siluetei prin reducerera depozitelor de grasime acumulate de-a lungul timpului, prin tratarea tuturor stadiilor celulitei si estomparea inestetica a vergeturilor albe si in tratarea pielii lasate si lipsite de elasticitate.

Cum actioneaza radiofrecventa faciala?

Radiofrecvența facială

Radiofrecventa are la baza undele electromagnetice, care penetreaza toate cele trei straturi ale pielii, creand in zona tratata un camp electromagnetic in care energia este transformata in caldura, putand ajunge pana la 60-65 de grade in interiorul tesutului.

Aceasta energie duce la scurtarea si intinderea fibrelor de colagen deja existente si stimuleaza secretia fibroblastelor de noi fibre de colagen si elastina, care odata sintetizate, tonifica si strang pielea, obtinandu-se o intinerire vizibila a pielii, cu un aspect sanatos si stralucitor pe termen lung. Actiunea undelor de radio frecventa faciala se resimte si dupa finalizarea tratamentului, efectul de tonifiere si de reducere a ridarii cutanate fiind intr-un proces continuu. 

Cui i se recomanda radiofrecventa faciala?

Cui i se recomanda radiofrecventa faciala?

 Radiofrecventa este un tratament nedureros, nechirugical, fara anestezie locala, caldura produsa de undele electromagnetice este tolerabila pentru piele, efectele fiind de lunga durata. Este recomandata tuturor persoanelor cu probleme estetice la nivel facial, fiind un tratament excelent pentru riduri, linii de expresie, acnee, pori dilatati, cicatrici sau barbia dubla (gusa). 

Beneficiile radiofrecventei faciale

Beneficiile radiofrecventei faciale
 • efect de lifting facial
 • tratament antirid eficient
 • reducerea porilor dilatati
 • trateaza acneea
 • reducerea barbiei duble (gusa)
 • liniile fine sunt vizibil atenuate
 • reducerea pungilor de sub ochi si a cearcanelor
 • ofera lifting sprancenelor si ploapelor cazute 
 • stimuleaza producerea de elastina si de colagen
 • dimunarea vizibila a pliurilor nazo-labiale
 • remodeleaza conturul facial 
 • stimuleaza oxigenarea tesuturilor
 • atenueaza cicatricile in urma acneei netratate corespunzator
 • elasticitate, tonus si fermitate de lunga durata
 • tonifica epiderma, conferind un aspect ferm si luminos pielii laxe

De cate sedinte este nevoie pentru a se vedea rezultatele?

De cate sedinte este nevoie pentru a se vedea rezultatele?

 Pentru rezultate optime și de durată se recomandă între 6-8 ședințe, efectuate la un interval de 2 săptămâni. 

Beauty Body Radiofrecventa Faciala
Microneedling / Dermapen

Dermapen

ocedura numită microneedling reprezintă un tratament minim invaziv care îmbunătățește semnificativ aspectul pielii prin stimularea producției naturale de colagen și elastină, dar și prin intensificarea procesului de reînnoire celulară.

Terapia cu Ultrasunete

Ultrasunete

Undele sunt generate cu ajutorul efectului piezoelectric ce-și are originea în vibrația cristalelor din interiorul capului probei ultrasonice. Undele pătrund prin piele în țesuturi, unde provoacă mici vibrații locale...

Oxigen Hiperbaric

Oxigen Hiperbaric

Este un concept unic in tratamentele faciale, care inglobeaza 5 tehnologii revolutionare care pot fi mixate in cadrul unui tratament facial sau pot fi folosite individual pentru probleme specifice ale tenului.

Tratament cu Exctracții / Curățare

Exctracții / Curățare

Tratamentul facial cu extracții și curățare este un pas important în rutina de îngrijire a pielii.

Contribuie la îmbunătățirea aspectului și sănătății pielii, oferind rezultate imediate.

Tipurile de piele în funcție de scala FitzPatrick

Tipurile de piele în funcție de scala FitzPatrick

De ce este important să îți cunoști fototipul cutanat?

Cunoașterea fototipului cutanat te poate ajuta să adopți un regim adecvat de expunere la soare, adaptat tipului tău de piele, astfel încât să reduci riscul de melanom sau carcinoame cutanate și să previi fotoîmbătrânirea accelerată. De asemenea, te poate ghida în alegerea corectă a unui produs cu factor de protecție solară.

Parteneri

Free AI Website Maker